Vujadin Savić je uspešno operisao prepone u Nemačkoj, a najveću podršku mu je pružila višegodišnja emotivna partnerka Mirka Vasiljević.

Iako 28-godišnja glumica nije bila uz godinu dana starijeg fudbalera zbog obaveza koje je imala oko dece, par je sve vreme bio u kontaktu putem telefona.

– Vujadin se povredio na Kipru i prve prognoze lekara su bile da se sve može rešiti terapijama, međutim, vreme je prolazilo a on je i dalje osećao bol. Pošto je odgovoran, otišao je u Nemačku, gde su ga posavetovali da se podvrgne operaciji kako kasnije ne bi imao problema. Operisan je na jednoj klinici i sve je dobro prošlo. Zahvat je urađen u lokalnoj anesteziji i brzo je ustao iz bolničke postelje – ispričala je Mirka za Gloriju.

– Srećom, moji baka i deka su penzioneri u Nemačkoj i bili su uz Vujadina. Mi u Beogradu smo stalno mislili na njega i sve vreme smo bili sa njim u kontaktu telefonom. Bila sam sigurna da će se sve završiti kako treba. On se oporavlja brzo i već je počeo sa treninzima – dodala je Vasiljevićeva, pa zaključila:

– Loš period je iza nas. Sve će biti dobro i uskoro će on ponovo biti u punoj snazi i uz mene i decu.

MIRKA VASILJEVIĆ SE U SREDNJOJ ŠKOLI ZABAVLJALA SA SINOM OPASNOG KRIMOSA: Glumica ga više uopšte NE POMINJE


scandal!Ivan Vučićević