Članovi porodice Ražnatović s nestrpljenjem iščekuju nedelju, kada će biti upriličeno gala svadbeno veselje Veljka Ražnatovića, sina pevačice Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana!

Mesecima unazad domaća javnost bruji o “svadbi decenije”, kako su prozvali venčanje Veljka i njegove izabranice Bogdane Rodić, koje je umnogome povezano s onim koje je pre više od dve decenije održano između njegovog pokojnog oca i majke.

Broj 24 umnogome povezuje venčanje Cece i Arkana s onim koje će upriličiti Veljko i Bogdana ove nedelje. Po svemu sudeći, on ima posebnu simboliku za Ražnatoviće – naime, Veljko je svoju svadbu zakazao baš za 24. novembar, a zanimljivo je i to da su njegovi otac i majka sklopili brak pre tačno 24 godine, piše Pink.

Međutim, to nije sve – trudna Bogdana postaće gospođa Ražnatović u svojoj 24. godini, a na crkvenom u venčanju, koje će biti održano u Hramu Svetog Save, poneće venčanicu svoje buduće svekrve Cece, koja je istu nosila na svojoj svadbi, pre 24 godine.

Kupite SCANDAL! MARINA UHVATILA DARKA LAZIĆA SA PEVAČICOM PA RAZLUPALA SVE PO KUĆI! Marija Šerifović odgovorila: NISAM JA KRIVA ŠTO LUKAS VIŠE NIJE U ZVEZDAMA GRANDA! (VIDEO)


scandal!instagram