Siniši Dragutinoviću prvo je izrečena mera zabrane prilaska još uvek zakonitoj supruzi Dragani Mitar na 48 sati, međutim nadležni organi odlučili su da meru zabranu prilaska produže na 30 dana.

Bivša zadrugarka doživela je pravu dramu kada je izašla iz rijlalitija i shvatila da je suprug vara. Ovo je bila kap koja je prelila čašu i navela je da ozbiljno razmisli o razvodu. Kada je “pokrenula taj plan” tek tada se našla u paklu.

Siniša joj je tada, naime, zapretio da će joj oduzeti maloletnog sina, te ju je čak i tužio, zbog čega mu je Dragana uzvratila kontratužbom.

Sa druge strane, ona je još u “Zadruzi 2” pričala o njegovom nasilnom ponašanju i psihičkoj, ali i fizičkoj torturi kroz koju je prošla, a nakon izlaska iz Bele kuće,

Dragana je gostovala u emisiji “Zadruga – Narod pita” i tom prilikom otkrila nove šokantne detalje. Tom prilikom, kako se navodi, priznala je da joj je Dragutinović čak i pretio smrću, tako što joj je poslao naslov novinskog teksta o muškarcu koji je pucao ženi u glavu pred sinom, uz poruku da je čeka ista sudbina.

Kada je izašla iz Centra na Voždovcu, Mitrova je otkrila šta se desilo u tim prostorijama i kakva je dalja procedura.

Pričali smo o pretnjama i o svemu što se desilo prošle godine. Došla sam zbog psihičkog nasilja koje je vršio. Ne znam da li će on doći, ne znam da li je primio poziv. Nisam plakala, malo sam umorna od svega. Ne plašim se da može da mi naudi. Ne pokušava da stupi u kontakt sa mnom, videćemo šta će biti od septembra, videću sa advokatom šta će se desiti. Jednostavno, za sada želim da se sklonim na neko vreme dok ne prođe ovaj haos. Nisam nikakve poruke dobijala od njega, a sad kad bude zakazano ročište videćemo šta će biti. Mislim da ne postoji mogućnost da mi oduzme dete, ja sam njega prijavljivala više puta. Sad mi ovo ovako odgovara, pre mi je stalno dolazio“, izjavila je ona za Pink.


scandalIvan Vučićević