Srpska pevačica Dušica Grabović 2016. godine učestvovala je u sedmoj sezoni rijaliti šoua “Farma”. Njeno učešče obeležila je intimna akcija ispod pokrivača sa Filip Đukićem nekoliko dana po dolasku na imanje u Lisoviću.

Ova atraktvina pevačica,a bivša policajka, bila je u žiži javnosti i zbog navodnog bavljenja prostitucijom, što je u više navrata demantovala.

– Mene su kolege, pa i koleginice, u časnoj policijskoj profesiji nazivali lutkom, a čim sam skinula uniformu, zbog pevanja su me nazvali prostitutkom. Ako sam sa nekim bila za novac “i to taj famozni makro iz lažnog teksta znaće”, a ja ću, ali samo na sceni, pred publikom skinuti gaće! Pošto je takav scenario nemoguć, mediji dobiće krompir vruć, i ako ne dobijem izvinjenje, sud će odbraniti moje poštenje – izjavila je pevačica prošle godine nakon novinaskog teksta u kojem je povezuju sa najstarijim zanatom.

Dušica  već godinama živi na relaciji Srbija – Australija, a trenutno tamo nastupa kao pevačica, a odakle često objavljuje vrele fotografije i snimke na svom Instagram nalogu, na koje muškarci otkidaju.

 

View this post on Instagram

 

Getting some vitamine D☀️🌊🇦🇺 #australia #sydney #beach #summer #dusicagrabovic #singer #model

A post shared by Dusica Grabovic (@dusicagrabovic) on


scandalinstagram