Miljana Kulić je definitivno jedan od najačih i najiskusnijih rijaliti igrača trenutno u Zadruzi. Čak i kada neki njeni potezi deluju nerazumno, ispostavi se da iza svega stoji dobro razrađen rijaliti plan.

Ona je nakon razgovora sa robotom Leposavom otišla i do Drveta mudrosti i tamo otkrila sve što je do sada saznala o novim Zadrugarima.

Ona je tom prilikom otkrila da trenutno posmatra nove Zadrugare kako bi ih procenila, a da se uglavnom druži sa starim poznatim ljudima.

– Mudro ćutim. Sinoć sam Vladimiru prišla da ga malo provociram, da pravim šou, a on to ne razume. Kad mu je teško, uvek ću mu prići. Moj odnos sa sa Mirkom Gavrićem je čudan, ni sama ne znam – pričala je Miljana, a onda otkrila detalj sa sinoćne žurke, kada je njena crna čipka završila u rukama pevača.

Ipak sa druge strane Miljani izgleda ne ide dobro sa muškarcima, ali žene je žele. Ona je zapala za oko Nataši Radan i Dragani Stojančević.

– Rekle su mi da sam j*bozovna, pipkaju me, idu za mnom. Nikad mi se nije desilo da mi devojka udeljuje komplimente, da pričaju kako se pale na mene. Jedna i druga (Dragana Stojančević) pokušavaju da mi se približe, a mene je sramota. Ja sam njima rekla da mene žene ne zanimaju – otkrila je Miljana.

 

MALI ŽELJKO NAPUŠTA ZADRUGU: Zbog OVOG će Miljna biti RAZVDOJENA OD SINA! (VIDEO)


scandal!printscreen