Sinoć u emisiji ”Zadruga – Narod pita” gosti su bili Aleksa Savić i Nadežda Biljić. Njih dvoje su jedine Pinkove zvezde koje su došle do superfinala. U emisiji ”Narod pita” su odgovarali na pitanja gledalaca.

Gledateljka je zamerila Aleksi Saviću na druženju sa Minom Vrbaški koja je priznala da je bila prostitutka, što ne ide uz njegovu kulturu.

– Ja sam sa Minom počeo da se družim na početku. Prvu Zadrugu nisam ni gledao. Uvideo sam ljudskost u njoj. Prema meni je bila super. Sa njom sam se dobro slagao. Nije mi bilo bitno čime se bavila, a bila mi je kao podrška u mnogim situcijama – govorio je Aleksa.

Gledateljka je potom upitala da li je Nadežda tužila Jelenu Krunić i bivšeg dečka koji je tukao i zašto je baš odlučila da to uradi kada je Miki udario štakama.

– Nisam Jelenu tužila, nisam ni dečka. Mikija jesam. Vi ste baš Mikijev fan. Zbog takvog stava koji vi imate, to je više majmuna kao što je Miki. Hvala vam puno. Nisam svetica ni naivna. Ovo što ste sad rekli je više nego sramno. 99% kuće u kojoj sam ja boravila ne razume moj način komunikacije. Ja sam Jeleni oprostila jer se pokajala. Nisam se mešala u vezu Mikija i Suzane. Oni su se istog momenta spanđali kad sam izašla iz Zadruge. Prestanite da me degradirate. Hvala prijatno, doviđenja prijatno. Napustiću studio, gasite ovu ženu. Može da mi se sagne i da mi po*uši. U redu je da ima stav i mišljenje, ali da meni priča da me vređa, nisam luda – govorila je Nadežda i zapretila da će napustiti studio.

Nadežda Biljić pokrenula proces protiv Mikija Đuričića, pa rekla kakva će mu biti kazna!


scandal!printscreen