Poznati srpski glumac Predrag Pepi Laković preminuo je 1997. godine.  Prošlo je 22 godine od njegovog odlaska, a još uvek se ne zna šta se tačno dogodilo.

Predrag Laković je bio poznati jugoslovenski glumac. Imao je brojne uloge, ali publika ga najviše pamti kao Bobinog ujaka Koste Pavlovića iz serije “Bolji život”. Takođe, jedna od zapaženijih uloga mu je i bila u “Kamiondžijama”, kao nastavnik muzičkog, a scene koje je snimio sa Miodragom Petrovićem Čkaljom se i dan danas rado gledaju.

Poslednju ulogu imao je 1997. godine, nesposredno pred smrt, u filmu “Crna mačka, beli mačor”, gde je igrao lik muzičara. Međutim, kraj snimanja nije doživeo!

Predrag je bio poznat kao veliki samotnjak, pa je često voleo da ode u svoju vikendicu na Bisernom ostrvu u blizini koje je i izgubio život. 9. septembra 1997. godine stradao je na Mrtvoj Tisi, a njegovo beživotno telo su pronašli lokalni alasi. Nakon ovog tragičnog događaja u javnosti su počele da kruže priče da je Predrag oduzeo sebi život, ali to nikada nije potvrđeno, piše Alo!

Dragan je imao i rođenog brata blizanca Dragana Lakovića.

On je takođe bio glumac, a poznat je po dečijim emisijama. Najpoznatije su “Na slovo na slovo” i “Deco, pevajte sa nama”, u kojoj je i pevao za mališane.

Kupite SCANDAL! NIKAD ISPRIČANA PRIČA: Čovek koji je Bekuti napravio dete pre 43 godine: UČINIO SAM SVE DA NE UBIJU BEKUTU I NAŠEG SINA! Kako je DALILU MALTRETIRAO PRVI MUŽ! (VIDEO)


scandal!printscreen