Nakon što je Kristina Kovač sestri Aleksandri, koje se javno odrekla pre nekoliko godina, uputila komentar putem društvene mreže, oglasila se i ona ubrzo potom!

Sestre su u sukobu od 2014. godine, a javnosti je to otkrila Kristina objavom na društvenoj mreži gde je napisala da se odriče svoje sestre i ostatka porodice.

Ja sam najbližu sestru izgubila davne 1996, a ona je mene izgubila danas. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, pa se razvela. Što sam se ugojila– stajalo je u toj objavi.

Sudeći po poslednjoj objavi koju je uputila sestri, izgleda joj je sve oprostila.

Ne znam gde je bila do sad, ali evo je u punom sjaju. Napokon, iskrena, ogoljena, bez grča pretenzije i skrivanja, ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko. Ne ulazim u detalje teksta, ali napokon sve deluje istinito. To je njena istina i to se oseća. Podseća na najbolje dane Kejt Buš malo, baš mi se sviđa. I mnogo, mnogo me je potreslo, jer je probudilo to užasno, iskonsko nedostajanje koja nikad nije ni otišlo. Ove suze i ovaj jecaj koji me celu istresao naopačke, ugasilo je moje predivno, saosećajno, pametno, pošteno i dobro dete. Izrašće u predivnu ženu – napisala je Kristina na svoj Fejsbuk profilu i dodala da je Aleksandra mnogo lepa.

Nakon toga, Aleksandra je na svom Instagram profilu objavila sliku, međutim fotografija nije bila reakcija na objavu njene sestre već upozorenje građanima na alarmantan nivo zagađenja vazduha u Beogradu.


scandalMiša Obradović