Nakon Maje Nikolić , voditeljka Nataša Miljković napustila je Prvu televiziju.

Ona je trenutno na odmoru, ali se neće vraćati na ovaj posao. Voditeljka je do 1. avgusta trebalo da bude deo ove frekvencije, ali je odlučila da ode ranije.

Prema prvobitnom planu, Nataša je trebalo da bude na televiziji do 1. avgusta i da vodi Jutarnji program. Međutim, planovi su se promenili, zbog čega je došlo do određenih promena. Nije bilo lako doneti takvu odluku, ali već neko vreme postoje razmišljanja o privatnim projektima za čiju realizaciju je potrebno vreme, što je nemoguće kada ste na poziciji urednika i voditelja. Kao razlog čelnim ljudima Televizije “Prva” navela je privatne razloge i dogovorili su se o sporazumnom prekidu ugovora. Menadžment je imao razumevanja, fluktuacija TV lica je normalna stvar, a i sama televizija je već najavila dolazak novih voditelja sa RTS– otkriva izvor i dodaje:

Ono što je sigurno, gledaoci neće od jeseni više gledati Natašu na TV “Prva”, a svoje planove će već ona sama objaviti kada za to dođe vreme– kaže izvor.

I sa TV “Prva” su potvrdili ovu informaciju:

Nataša Miljković nije više deo našeg tima i zahvalni smo na saradnji koju smo imali u proteklih godinu dana koliko je bila na našoj televiziji. Uveliko se pripremamo za predstojeću sezonu koja će obilovati brojnim novitetima u svim segmentima, od informative do zabavnog programa. Dolazak voditeljke i urednice Dnevnika Marije Savić Stamenić sa RTS, samo je nagoveštaj osveženja koje nas očekuje u novoj sezoni na Prvoj. Publiku očekuju sjajni šou-programi i najbolji domaći serijski program– stoji u saopštenju PR službe.

Nataša se nije oglasila povodom odlaska sa TV “Prva”, ali je svoj način razmišljanja jasno istakla kada je odlazila sa RTS.

RTS je velika i važna institucija, moćna, tamo sam provela prelepe godine. Međutim, već dugo sam se osećala da to više nije mesto za mene, da nam ne ide. Jevreji kažu: “Kad vidiš da ne ide, menjaj, šta god: auto, posao, prijatelje.” I tako se moja potreba za promenom poklopila sa potrebom “Prve” za novim urednikom i voditeljom i lako smo se dogovorili-rekla je tada Nataša.


scandalIvan Vučićević