Iako je danas najveća zvezda na ovim prostorima i već decenijama niže brojne uspehe, ne seća se Zdravko Čolić baš svih događaja sa osmehom.

“Luna ODJ*BI!” Isplivao snimak svađe Đoganijeve i Anastasije Ražnatović! Puklo prijateljstvo zbog momka!

Saša Popović je uz OBOLELOG Davida! “Svi ostali članovi žirija su ZDRAVI!”

Miljana i Zola se BAHANALIŠU u luksuzu! Palo i brisanje nosa novčanicom od 500 evra!

Zdravko Čolić ne krije suprugu!

Pogotovu jednog kada je obožavateljka iskočila iz publike i napala njegovu ženu Aleksandru, sa kojom je u braku od 2001. godine.

Naime, mnogi su se pitali zašto se Aleksandra, sa kojom Čolić ima dve ćerke, gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti. Jedan od razloga je incident koji se svojevremeno dogodio.

– Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čola u jednom intervjuu.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

– Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da može da joj bude samo drago zbog toga – rekao je pevač za Alo.


Scandalyoutube printscreen