Mlada muzička zvezda Ilma Karahmet opravdala je očekivanja publike novom pesmom “Neko nije” koju je objavila pre mesec dana i napravila opštu pometnju medju fanovima. Numera broji preko tri miliona pregleda na “jutjubu”, a da postoje oni koji cene kvalitetnu muziku, dokaz je i činjenica da je Ilma pre dva dana u Banjaluci dobila prestižnu nagradu.
Nakon što joj je uručen Oskar za Pop pevačicu godine iz Bosne i Hercegovine, Ilma je publici otpevala svoj prvi, veliki hit “Ništa tvoje” kojim je i osvojila publiku 2019. godine. No, ono što se desilo, iznenadilo je i Karahmetovu, koju je već na prve taktove pesme publika pozdravila gromoglasnim aplauzom, dok su dovikivali njeno ime.

NOVI SVET OTKRIVA! ZBOG KORONA VIRUSA SAŠA POPOVIĆ U KARANTINU! LUNA SVE PRIZNALA MARKU! DUŠKO REŠIO DA STAVI TAČKU NA SVE! KARLEUŠA: “VRANJEŠ ME JE TAJNO SNIMAO!” ZABRINUTI ZBOG ANE, RASTA JOJ OČITAO BUKVICU! EVO ŠTA BOGDANA RADI SVAKI DAN!

Sanja Vučić pokazala dečka! Visok dva mestra, sav u mišićima – Devojke pripremite se! (FOTO)

Kaća Živković ima novog dečka?! Trudila se da sakrije privatan život, a onda odgovorom zaintrigirala mnoge!

Fanovi mlade zvezde uglas su pevali njenu pesmu, a ona nije mogla da sakrije emocije.

— Velika je sreća kada se jednom mladom umetniku desi ovakva stvar. Ponosna sam na svoju publiku i obećavam im da ću ih uskoro iznenaditi novim projektima. Želim da se zahvalim i organizatorima i drago mi je što se kvalitet i uspeh cene – poručila je mlada zvezda.

Kako je sve izgledalo u Banjaluci, pogledajte u video snimku koji je Ilma objavila na svom Instagram nalogu.


ScandalPromo