Nataša Bekvalac konačno je shvatila kroz kakve je sve muke prošla njena mama Mira dok je zajedno s njom, tokom odrastanja i kasnije karijere, prolazila kroz sve probleme i patnje kojima je Nata bila izložena!

NATAŠA: “KUKU MENI, ISTA JE JA!”

Naime, kako piše SCANDAL!, sama Nataša je priznala da je stigla roditeljska karma jer je u svojoj starijoj ćerki Hani videla sebe u vreme kada je bila tinjedžerka!

https://www.instagram.com/p/B91hc3AHsyj/

– Hana je sada u najgorim godinama, drma je tinejdž period i Nataša to sve vidi, pa je uhvatila panika. Baš se nedavno požalila prijateljima oko toga: Kuku meni, šta ću s njom?! Ista je ja! Samo se licka i macka, pušta kosu, đuska, peva… Ma ne mrda od ogledala. Traži da izlazi petkom, pa ajde mama pusti me do 22h, pa do 23h… Mene briga pojede, a ne mogu da joj branim! O telefonu da ne govorim! Samo prati nešto, ima mnogo društva… Znam ja da je sve to normalno, ali ipak se plašim i sad tek uviđam kako je bilo mojoj mami – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! intervju! Đole Đogani: “Brena NE UME da igra! Skače kao da preskače lastiš!”

PROČITAJTE JOŠ: Anu Korać čeka HAOS sa Kristijanom! SCANDAL! otkriva zašto ga se PLAŠI!

PROČITAJTE JOŠ: Severina našla Igoru TAJNE PORUKE! ODLEPILA što je VARA!

– Najsmešnije je bilo kad je Nata rekla: Rodila sam sebi malu Natašu Bekvalac! Ali šalu na stranu, Nataša je odgovorna, pa se konsultovala i sa prvim mužem Danilom Ikodinovićem koji je Hanin tata i zamolila ga da i on motri na Hanu jer su sada ipak vremena drugačija, sve je dostupno, a Hana je tinejdžerka, te oboje moraju da otvore četvoro očiju – zaključio je izvor za SCANDAL!.


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL i INSTAGRAM