U susret premijeri nove pesme “Muško više ne mogu”, koju je snimila u duetu sa Eminom Jahović, Nataša Bekvalac se prisetila jednog događaja iz prošlosti.

Naime, panonska barbika se osvrnula na to što je, za potrebe spota za spomenutu numeru, morala da pokaže i glumačke sposobnosti, te je, u intervjuu za Story, isrpičala:

– Već sam nekoliko puta pričala o tome da mi je jedan od najvećih stresova kao veoma mladoj devojci bio kada sam odbijena na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu.

– Tada sam mislila da mi se srušio ceo svet, ali vrlo brzo sam shvatila da Bog ima bolje planove za mene. Počela sam da se bavim muzikom koja mi je istovremeno otvorila i vrata glume. Tako često svoju drugu ljubav koristim u spotovima – dodala je Nataša, a potom se osvrnula na to što Emina i ona u novom spotu ubijaju trojicu muškaraca.

– Nije mi bilo teško da se “ubacim” u kožu povređene žene, koju je povređeno srce navelo da počini zločin. Bilo je dosta emotivnih momenata za obe, mada je na prvom mestu bilo zabavno.

 

NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA O NOVOM DEČKU: Otkrila od koga je dobila BUKET ŽUTIH RUŽA (FOTO)


scandal!instagram