Pevačica Nataša Bekvalac prijavila je nedavno policiji spremačicu M. Ž., koja joj je iz novčanika ukrala 200 evra.

Posle svih nemilih događaja koji su joj se desili u životu i nasilja koje je preživela od supruga Luke Lazukića, Nataša Bekvalac doživela je novi peh. Kao neko ko veoma voli ljude i otvorenog srca prima nove poznanike u svoj život, pevačica je pre oko godinu dana na preporuku angažovala ženu koja je čistila njen stan po potrebi, što je uglavnom bilo dva puta nedeljno.

– Nataša je verovala da je žena koju je angažovala za spremanje i čišćenje stana, starosti oko 50 godina, poštena i lojalna, a ispostavilo se da je sve vreme ona krala novac iz njenog novčanika i iz stana. Posle nekoliko meseci od kad je ta žena počela da radi u Natašinom stanu na Dedinju, Nataša je s vremena na vreme sumnjala da joj neko krišom uzima novac. Vraćajući film u svojoj glavi, počela je da povezuje spremačicu sa sitnim krađama koje su se, sada je već izvesno, dešavale više puta – ispričao je izvor “Blica” blizak policiji.

Slučaj koji je Nataša prijavila policiji nije se desio u Beogradu već u Novom Sadu.

– Nataša je tih dana boravila sa bebom u Novom Sadu i pozvala je spremačicu da dođe kod nje da joj sredi stan. Žena je došla i posle nekoliko sati Nataša je primetila da joj je nestalo 200 evra iz tašne, gde je imala još novca. Ona je u novčaniku imala 900 evra, a kada je kasnije pogledala, našla je 700 evra. Nataša je pozvala policiju i prijavila ceo slučaj – otkriva izvor.

– Policija je brzo došla i saslušala ženu, koja se rasplakala i priznala da je ukrala Nataši tih 200 evra. Pokazala je da ih je sakrila u fioci kuhinjskih elemenata ispod escajga, kao i da je planirala da ih kasnije uzme odatle – otkriva izvor “Blica” iz policije.

Po standardnoj proceduri, Nataši Bekvalac u ovom slučaju nije ni potreban advokat jer je sve na Tužilastvu koje postupa po službenoj dužnosti, po prijavi policije.

Nataša Bekvalac zasenila sve svojim IZGLEDOM! (FOTO)

 


scandal!Ivan Vučićević