Nataša Radan je sinoć izglasana od strane svojih cimera da napusti Zadrugu, ali umesto napuštanja imanja, Veliki šef je za nju imao nagradu, te je ona otišla na Rajsko ostrvo.

Ona je dobila mogućnost da još jednu osobu povede sa sobom na ostrvo, te je sa Natašom pošla i Dalila Dragojević. One su tokom večeri razgovarale, a Dalila je želela da sazna sve detalje Natašinog odnosa sa Amarom Giletom Jašarspahićem.

– Kad sam bila u diskoteci, ja sam došla posle posla. Moja drugarica me zvala da se popnemo na binu – pričala je Nataša, a zatim dodala:

– Ja sam mu poslala broj hotela koji je bio najbolji. Posle kad je dolazio opet, ja sam otišla. Bila mi je mnogo lepa kosa. Neke devojke su došle da se slikaju. Ja sam mu pružila ruku preko stola i rekla: “Dobro veče”, torbica mi je pala, sve sam oborila – navela je Radanova.

– Pa je l’ ste se viđali? – upitala je Dalila.

– Ne. Samo po svirkama i pre par meseci. Letos. Znaš ti koja je moja pesma: “Ćutim ne govorim, ako progovorim, neće ni Dunav da me opere”. Trebalo je da odgovaram kao Dragana – rekla je Nataša.

Šta je još Nataša ispričala o poznatom pevaču, pogledajte u video-prilogu:

 

Kupite SCANDAL! Tortina strina očajna: DRAGANA JE EDU STAVILA NEŠTO U JELO! ŽENA MU SE OSUŠILA! SAMO PLAČE, UMREĆE ZA NJIM! PLUS: PRVA ispovest njegove prevarene žene! Brena napala Stefana zbog snajke: NEĆU PROSTITUTKU U KUĆI!  (VIDEO)


scandal!printscreen