Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon sinoć je gostovala u emisiji „Amidži šou”. Starleta je otvorila dušu i otkrila sve detalje njenog hapšenja.

TIJANA: „JA SAM SVOJE ODRADILA”

“Ugostio si najvećeg delikventa u državi. Mene privlače stvari koje nisu normalne, taj čamac govori sve. Uvek sam morala nešto nenormalno da uradim”,rekla je Tijana Ognjenu Amidžiću.

“Bila sam 27 dana u pritvoru. To je nešto najgore što može da ti se desi. Podnela sam sve kao da nisam žensko, bila sam jaka psihički. Ne kajem se ni za šta što mi se desilo. Ovo je bila velika škola za mene, u svakom smislu te reči. Naučila sam mnoge stvari i videla ko su pravi prijatelji. Najteži trenutak u zatvoru mi je bio da, ako do srede stigne poziv za sud, onda mi se produžuje pritvor, ako ne, onda ga ukidaju.”, ispričala je starleta

„Ja sam bila anksiozna, vodila sam dnevnik gde sam napisala da rođendan neću dočekati u zatvoru. Ja sam bila u fazonu da leto ne mogu da provedem tu, ne mogu više. Bukvalno mi je kroz glavu prolazilo kako ću da izađem, ne kažem da bih želela da se ubijem, ali gledala sam da li imam staklo, da nekako sebi naudim da bih izašla. Svašta vam prolazi kroz glavu, ali sam ostala jaka psihički.”, rekla je Tijana i otkrila ko je zaslužan za to što je bila u pritvoru:

“Osobe koje su bile u čamcu su zaslužne za to što sam bila u pritvoru. Ne bih kometarisala te devojke. Ja sam svoje odradila i to je to”

Novi SCANDAL! OVO JE RAZDVOJILO CECU I UNUKA ŽELJKA! Sve tajne razgovora iz hotela: EVO ZAŠTO MARKO HOĆE DA UBIJE MENSURA! (VIDEO)


ScandalATA IMAGES