Marko Janjušević Janjuš je progovorio o Ani Korać a potom je otkrio da će prihvatiti sve stvari oko razvoda koje Ena bude zahtevala od njega.

JANJUŠ: „ZA NJU SAM POSTOJAO SAMO JA!”

“Ana ima pozitivnu energiju, najbolje je funkcionisala sa mnom. Žao mi je što se nisam pozdravio sa njom, nije baš da mi je žao, ali je glupo, krivo mi je, ali eto, neću. Ona meni nikad ništa loše nije rekla i kad sam se svađao sa Davidom. Mi se poštujemo, ona nikad nije ništa loše uradila, Ana je nešto neverovatno”, rekao je Janjuš a onda je dodao da svoju suprugu, posle svega, ne može u oči da pogleda:

„Ne znam šta ću uopšte. Ne smišljam ništa, reći ću sve kako jeste, pa makar bilo kako ne treba, tako će biti. Nemam ja s*ks sa Majom non-stop, objasniću ženi šta i kako, reći ću kako jeste. Očekujem, sad je kraj, ne mogu da pričam, iznerviraću se, pašću u razmišljanje, kad se opustim to je samo da bih skrenuo misli, nije kao da sam srećan. Koliko god da je ona mene volela, najviše na svetu, nema oprosta, nema od toga ništa, znam kakva je ona, nije iz tog sveta, sve ju je pogodilo. Pogodio ju je prvo ulazak. Prihvatiću sve što bude zahtevala oko razvoda, neću da se bunim, nemam razlog. Ne znam kako ću kad vidim osobu koju najviše na svetu volim, nemam predstavu. Za nju ne postoji drugi muškarac, za nju sam postojao samo ja. Kad bi znao da me ona i Kruna čekaju sad, ja ne bih mogao da izađem, nije to tako lako” ispričao je bivši košarkaš.

Podsećanja radi, Janjuš je svoju ženu javno prevario u „Zadruzi 3” sa Majom Marinković.

Novi SCANDAL! OTKRIVA KOGA LUNA DOVODI U STAN I ZAŠTO STREPI OD SUSRETA SA MARKOM! Džehverovići na meti Albanaca! (VIDEO)


ScandalIvan Vučićević