Nekada je Nenad Knežević Knez pisao hitove za Cecu Ražnatović, a sada ne želi da joj ponudi pesmu, iako zna da Ceca traži kvalitetan materijal za novi album.

– Neću da pišem za Cecu, nemam snage za to. Ona sad prati neki drugačiji trend. ja se u tome ne pronalazim. Što sam napisao, napisao sam. Drago mi je što i dan danas izvodi na nastupima tih par hitova koje sam ja uradio. Ona je sjajan umetnik i velika zvezda – kaže Nenad, čiji tekstovi se i dan danas pevaju u glas na Cecinim nastupima.

“Usnule lepotice”, “Znam” i “Mrtvo more” samo su neke od pesama.

– Tada je Arkan bio živ, pa smo radili… Sećam se tog prvog susreta. Ona je došla s Arkanom i, naravno, on je bio taj koji je pregovarao. Rekao mi je: “Ti si za muziku Njegoš, mogao bi nešto da napraviš za moju Cecu”. Interesantno je bilo što smo se posle toga toliko zbližili da sam odlazio kod njih na mnoga slavlja. Arkan, koji je važio za čoveka s kojim se nije valjalo mnogo šaliti, privatno je bio izuzetno prijatan. Uopšte nije odavao sliku čoveka koji je u stanju da uradi stvari za koje ga terete. Bio je pun duha, vrlo simpatičan i drag. Ceca i ja se danas ne čujemo – rekao je Knez za magazin Svet.

KNEZOVE ĆERKE SU PRAVE BOMBE: KSENIJA JE PEVAČICA POPULARNE GRUPE, A OD LEPOTE MLAĐE ANDREE NEĆE VAM BITI DOBRO!


scandal!instagram