Šta se dešava kada se na snimanju sretnu dvoje vrsnih umetnika kakvi su Neda Ukraden i Goran Karan? Pa razmišlja se o eventualnom duetu! Oboje su kroz karijeru snimali često duetske pesme, ali u ovoj muzičkoj kombinaciji nismo imali prilike da ih vidimo.

Inače, Nedino gostovanje u Đakovu u prepunom klubu Shine, ostaće upamćeno po izvanrednoj atmosferi, jer je publika pevala u jedan glas svaku Nedinu pesmu, a jedna posebno neobična ekipa ostavila je našu pevačicu bez teksta:

“U mnoštvu fanova jedna ekipa meni posebno odanih fanova iz raznih delova bivše Juge – od Virovitice, preko Požege, Iloka, Vinkovaca do Podgorice, donela mi je prelepo aranžirano cveće i na pergamentu sa zavezanom svilenom trakom dobila sam i dirljivu poruku “Hvala što ste deo naših odrastanja i sazrevanja. Vi ste naša zvezda sreće, ljubavi, snage…”, rekla je pop zvezda.

Pop diva je iskoristila ovo gosotvanje da obiđe znamenitosti ovog starog slavonskog grada koji krasi poznata katedrala. Neda nastavlja koncertne aktivnosti i ubrzano se priprema za veliki nastup u Las Vegasu početkom maja kada će scenu podeliti sa čuvenim Enrikeom Iglesijasom na European Music Festu.

NEDU DOČEKALI KAO KRALJICU!


scandal!instagram