Nešto potpuno novo, jedan savim novi zvuk, produkcija, interpreracija i naravno nova Neda!

Transformacija i new look koji jako podseća na izdanje ove pop dive iz 70tih – crna ravna kosa na razdeljak.

– Pesmu su uradili mladi, talentovani ljudi, tandem pod imenom CANERAS, jako popularni izvođači u tom novom muzičkom izrazu, sa milionskim pregledima njivovih spotova i pesama. Do saradnje je doslo slučajno, preko zajedničkih prijatelja, a kad smo se malo bolje upoznali jako su me zaintereaovali svojom svežinom i potpuno novim zvukom – kaže Neda i dodaje:

– Iako sam bila skeptična u početku, na kraju snimanja sam jednostavno i ja uživala. Spot je takodje, njihova vizija te pesme tako da je ovo sasvim jedna nova Neda. Sudeći po odeševljenju i reakciji mojih unuka, pesma ce se verujem i dopasti najmladjoj publici!

Nedi je ovo treća pesma u kratkom vremesnkom roku, tako da se može reći i da je u pitanju jedan pravi mini album.

– Prilikom izbora ove tri nove pesme koje su upravo izasle izabrala sam pesme da svaku od generacijski različitih slojeva publike zadovoljim, da i oni od 7 poput mojih unuka i oni od 77 poput mnogih koji me rado slusaju i dugo vole, uživaju u novim pesmama i spotovima – rekla nam je pop diva.

Kupite SCANDAL! Tortina strina očajna: DRAGANA JE EDU STAVILA NEŠTO U JELO! ŽENA MU SE OSUŠILA! SAMO PLAČE, UMREĆE ZA NJIM! PLUS: PRVA ispovest njegove prevarene žene! Brena napala Stefana zbog snajke: NEĆU PROSTITUTKU U KUĆI!  (VIDEO)


promopromo