Nezapamćeno interesovanje medija i publike pratilo je veliki trijumf uspešne karijere Nede Ukraden. Pop diva sinoć je na sceni Sava Centra proslavila 50 godina uspešne karijere. Uz brojne hitove iz svih perioda karijere, Neda se prisećala i detalja iz svog života koji su pretočeni u pesme, pevala je i sevdalinke i pop numere, a onda su joj se na sceni pridružili i trubači.

Još jednom pokazavši da je vrsni interpretator svih žanrova muzike, ali i koreografski u izuzetnoj formi, Neda je izazvala divljenje i diplomatskog kora, te je na sceni posle pesme “Moj dilbere” dobila prelepi buket belih ruža od ambasadora BiH u Srbiji.

SCANDAL! u novom broju saznaje! Neda Ukraden išla na kompletan remont pred koncert!

Posebno dirljivi trenuci bili su kada se prisećala svog detinjstva i kada je pesmu “Majko, majko” posvetila svojoj majci Anđi koja nije prisustvovala koncertu. Unučice Neda i Aleksandra u pratnji zeta Predraga, iznenadile su pevačicu na samoj sceni donevši svojoj baki po jednu crvenu ružu.

Trenutak kada je Neda ispred Kulturno-prosvetne zajednice od Žike Ajdačića dobila nagradu za životno delo, čitavom koncertu dao je posebnu notu , budući da je pevačica kroz karijeru višestruko nagrađivana, ali da je ova nagrada prva te vrste.

Nedini gosti bili su Željko Samardžić, Dejan Matić, Učiteljice, a na sceni i u publici je nastao pravi ršum kada je zapevala sevdalinke u pratnji novopazarskog hora “Isa beg”.

After parti je nastavljen na jednom beogradskom splavu gde je pevačica proslavila svoj veliki trijumf sa porodicom, prijateljima i kolegama.


Ivan VukovićIvan Vučićević