Anabela Atijas je juče demantovala priču da je Luna Đogani Andreju Atijasu poklonila automobil. To je pop pevačica javno objavila na svom profilu na Instagramu.

“Imam užasnu potrebu da prvi put posle dve godine koliko sam bila u ulozi majke učesnice rijalitija, demantujem bilo kakve navode tetke, strine, strica, brata i tako dalje, oca mojih ćerki, da je Luna išta poklonila mom bivšem suprugu ili meni. Andrej je uredno kupio i platio svoj auto, a ja nikada u životu ništa nisam dobila, čak sam i dala i to baš dala. Tu istinu Luna zna odlično. Što se mene tiče, meni je dovoljno, ali ne bih grešila dušu o neke ljude koji su samo pomagali, nikad, ali nikad uzimali. Unapred se izvinjavam svima koji se ožaloste kao što sam ja žalosna slušajući već dve i po godine kako sam nekom nešto uzela”, napisala je Anabela.

Međutim, u toku druge „Zadruge“ Luna Đogani je sama pričala da je poklonila Andreju „škodu“ koju je dobila kao nagradu za drugo mesto. Ona je tada otkrila Marku Miljkoviću da je Andrej hteo da joj plaća u ratama za pomenuti automobil, ali da ona nikada u životu od njega ne bi mogla da uzme pare i da mu je od srca taj auto poklonila.

Kupite SCANDAL! Zorica i Kemiš GASE GRAND! UNAJMILI ADVOKATE DA SRUŠE POPOVIĆEVU IMPERIJU! EVO ŠTA JE DRAGANA MIRKOVIĆ PORUČILA CECINOM SINU! Severina TRAŽI POMOĆ EU! (VIDEO)


scandal!printscreen, instagram