Nenad Aleksić Ša je već dugi niz godina na estradnoj sceni, a ponovo se našao u žiži interesovanja kada je ušao u rijaliti program Zadruga. Sada je odjeknula vest kao bomba u medijima da je Ša doživeo saobraćajku u Hrvatskoj. Bivši zadrugar je bio u kolima sa prijateljem i naleteli su na bankinu.

Nenad Aleksić Ša imao je udes u petak uveče na auto-putu u Hrvatskoj. Srećom, reper i njegov drug, s kojim je putovao, dobro su, a veću štetu je pretrpeo samo automobil.

Edita Aradinović PREVARENA! Pozvala LJUBAVNICU svog dečka!

Šaban Šaulić – odlazak legende! Pre godinu dana smo izgubili kralja narodne muzike!

“Oni su propali pijanci i narkomani!” Dara Bubamara bez dlake na jeziku osula paljbu po estradi!

Bivši zadrugar je bio sa prijateljem u susednoj državi, ali je morao zbog obaveza da se vrati za Beograd. Kao razlog za sudar, reper navodi lošu vidljivost na putu, ali i sudar koji nije bio propisno obeležen.

https://www.instagram.com/p/B8d9YWJAPjb/

– Nije ništa strašno, mi smo dobro. Drugar je upravljao kolima, bilo je veoma loše na putu, mračno, ništa se nije videlo. Pritom, ispred nas je već bio neki sudar i nije bilo obeleženo, nismo znali šta nas čeka, iako smo vozili u ograničenju. Tako smo mi naleteli na neki branik, preskočili ga. Kola su dosta oštećena, ali ne znam kolika je šteta, majstor će ga pogledati u ponedeljak – rekao je Ša i dodao da je to najmanje bitno.

– Kola nisu važna, samo da smo mi dobro. Nemamo ni ogrebotinu – rekao je on za Kurir.


ScandalScandal, Instagram