Nenad Aleksić Ša u doba svoje najveće popularnosti doživeo je veliku tragediju. Naime, reper je izgubio tadašnju devojku koja se udavila u Dunavu. Ovo je na popularnog zadrugara ostavilo veliki trag, a on je samo jednom otkrio da žali što prema njoj nije bio bolji i da njenu smrt nikada neće prežaliti.

– Verujem u Boga. I ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, nisam nikoga ubio, nego ta pokojna devojka. Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će ona da se udavi u Dunavu. I ona i brat i deda i svi, porodična tragedija. Ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim – rekao je tada Ša vidno potrešen.

Pevač se posle ove tragedije povukao iz javnog života, ali je nastavio da se bavi muzikom. Retko kada se pojavljivao na javnim događajima.

Reper je kasnije upoznao svoju sadašnju suprugu Ivanu sa kojom živi u skladnom braku i koja mu je ogromna podrška u svemu. Ša je često pominje u Zadruzi i pozdravlja, a svaki njegov gest ukazuje na to koliko je voli.

– Posle ženidbe ostao sam isti kao pre. Isto se zezam, ali žena je samo jedna. Super mi je. Ona mi je dosta pomogla da sve dignem na viši nivo, bukvalno u svemu, i što se tiče oblačenja i spotova. Usmerila me je – rekao je Ša nedavno.

LOM U ZADRUZI NA SVETI DAN! Urlao na BOŽIĆ: Prebiću te kao stoku!


scandal!printscreen