Mladoj Bosanki, Marini Vrdoljak, Dara Bubamara poslužila je kao inspiracija, i to takva da je od njenog umetničkog imena napravila svoje.

Naime, ako ste do sada čuli za Maru Buba Daru sigurno ste pomislili da se neko šali na račun Dare Bubamare, ali u pitanju je sve samo ne to.

@clubsandpool #posavskovece #lastnight #sclub #party #singer #marabubadara

A post shared by Marina Vrdoljak (@mara.buba.dara) on

Marina je rođena 17. jun 1994. godine, godinama je bila Darin fan na čije koncerte je redovno išla, a ukazala joj se prilika da čak i da zapeva sa Darom na jednom od njenih nastupa.

“Hrabrost i ludost se veže i za to Mara Buba Dara. Od tih karaoka cilj mi je samo bio da dohvatim mikrofon po klubovima i da pevam sa zvezdama, ako to ne bih uspela na nekom koncertu, to je za mene bio smak sveta. A prvi uspeli pokušaj je bio s pevačicom Darom Bubamarom. Nakon toga, moji prijatelji su me, pošto sam ja Marina, prozvali Mara Buba Dara, i to je trajalo kroz čitavu srednju i evo ostalo do sad. Pošto me već prozivaju zbog toga ako bude kakva tužba, tužite njih, ja ću reći koji su”, rekla je Mara Buba Dara za lokalni portal, a prenosi “Kurir”.

by @a.m.a.n.d.a.97 #makeup #newvideo #newsong #marabubadara

A post shared by Marina Vrdoljak (@mara.buba.dara) on

Marina je sa 15 godina počela da peva tako što su je nakon pobede na jednim karaokama izvesni momci pozvali da sa njima nastupa.

Godinu dana je živela, studirala i pevala po Slavoniji, nakon čega se vratila u Orašje i nastavila sa svojim “poslom”.


scandal!Ivan Vučićević