Dara Bubamara nedavno se našla u samom centru seks skandala kada je, kako je kasnije objasnila, slučajno objavila eksplicitni snimak putem društvene mreže Instagram.

“Omlaklo mi je. Jbg, stisnula pogrešno dugme”, poručila je ona tada putem pomenute društvene mreže: “Malo sam vežbala. Nek’ smo živi i zdravi”, poručila je ona uz emotikone koji plaču od smeha.

Međutim, kako je otkrila, njenom bivšem suprugu uopšte nije smešno. Kako je izjavila, on je taj koji je kritikuje posle svakog porno snimka.

“Bude mu žao mene”, kaže Dara, koja je svesna kakvu to sliku može o njoj da napravi u javnosti: “I u pravu je”, rekla je folkerka za Blic.

Što se eksplicitnog materijala generalno tiče, Dara priznaje da na taj način zaista ne pokušava da skrene pažnju na sebe.

“Meni se to stvarno sve slučajno dešava”, objasnila je ona, koja smatra da je najzgodnija žena na estradi “kada se gleda gola”.

S druge strane, u poslednje vreme joj se, priznaje, smučilo kada joj drugi muškarci šalju bezobrazne fotogrfaije.

“Od nekih pojedinaca volim…” priznala je sa osmehom pevačica, koja još uvek ima neke svoje golišave fotografije u mobilnom telefonu.

DARIN SKANDAL POPRIMA SVE VEĆE RAZMERE: Sada se oglasila, a ono što je izjavila je JEZIVIJE čak i od KUĆNOG VIDEA!


scandal!Ivan Vučićević