Mnogi pevači nisu podržali odluku Kije Kockar da se posveti muzičkoj karijeri, pa su se često mogli čuti negativni komentari na taj račun.

Međutim, Stojanka Novaković Stoja nije obraćala pažnju na te priče, pa je sa Kijom snimila duet pod nazivom “Ko bi rekao”, koji je odlično prošao kod publike i postao hit.

Stoja je rešila da stane u odbranu svoje mlađe koleginice i da razjasni zbog čega mnogima zapravo smeta uspeh pobednice Zadruge 1.

– Pojavi se mlad pevač, izbaci hit, zavoli ga masa, počne da radi, da se slika, da putuje… I kolegama koji postoje 100 godina, koji su se nakupovali stanova, kuća i nasnimali spotova i emisija, počne da smeta. Ne, niko ne treba da se pojavi i niko ne sme da uspe – poručila je folk pevačica.

– Drage kolege, vi koji polako nestajete, nisu vam krivi ni Jala, ni Rasta, ni Maja, ni Kija. Krivi ste sami. Za razliku od vas, oni odlično rade svoj posao i nikog ne diraju. A vi gledajte malo kako to oni rade, pa možda nešto i naučite i spasete što se spasti može! – zaključila je folk pevačica.

Poslušajte Stojin i Kijin duet na snimku ispod teksta:

Kija u nikad seksepilnijem izdanju, brutalan dekolte u prvom planu: Zbog dueta sa Stojom grmeće klubovi! (VIDEO)


scandal!Ivan Vučićević