Glumica Nina Janković retko priča o privatnom životu.

Međutim, Nina se jednom prilikom pohvalila na društvenoj mreži Instagram kako izgleda njen stariji brat Filip.

Završila je Srednju umetničku školu, ali je glumački sazrevala u Šabačkom pozorištu, pošto se njen otac bavio glumom. Njegovi prijatelji su maloj Nini na slavama i rođendanima davali podstrek u maštanju da upiše glumu, dok ih je ona inspirisala svojim pobedama u recitovanju na republičkom nivou.

Rodni grad napustila je ipak u želji da upiše Fakultet dramskih umetnosti, što se ispostavilo kao dobra odluka. Srpska verzija američkog sna ili primer uporne devojke koja je oduvek znala šta želi? I jedno i drugo, jer nosi upečatljive role u gledanim serijama: „Montevideo“, „Cvat lipe na Balkanu“, „Pevaj, brate“, „Budva na pjenu od mora“, “Jagodići”, “Ubice mog oca” …

Nakon vesti da je primljena na FDU Nina je iznajmila stan na Banovom brdu sa koleginicom, Leskovčankom Miljanom Gavrilović i njenom prijateljicom Marijom.

– Prve dve godine studiranja nisam imala privatni život. Na fakultetu sam bila od osam do osam. Kada mi je mama dolazila u posetu, više se družila sa Marijom koja je studirala japanski, nego sa mnom. Majke su nam inače donosile hranu, ali smo i mi kuvale. Pa i za celu klasu, nas dvanaest, jer su okupljanja bila kod nas najčešće. Uz gitaru, super provod i razne ideje, poput one kad smo naglo odlučili da svi odemo na Divčibare, u kuću Anje Alač. Ili da se, za vreme moje slave, 16. novembra, cela klasa preseli kod mene u Šabac. Iz dnevne sobe bismo izneli bukvalno sve, i samo poređali dušeke. I nas dvanaest tu spavali – rekla je jednom prilikom glumica.

Posle MORBIDNOG KOMENTARA Vuka Kostića o NOVINARIMA, glumica Nina Janković im i NAJSTRAŠNIJE ZAPRETILA! (FOTO)


scandal!instagram