Jala Brat i Buba Koreli potpuno su promenili muzičku scenu u regionu!

Decenijama smo svedoci toga da su bračne, prijateljske i ljubavne veze između kolega osuđene na propast, ali to nije bio slučaj i sa njima. Buba Corelli i Jala brat su bili onaj retko pozitivni primer, da ukoliko ima ljubavi svi se problemi mogu prevazići.

Reperi Jala Brat i Buba Koreli koji prave hitove za veliki deo estrade i čiji spotovi imaju milionske preglede na Jutjubu, otkrili su jednom prilikom da su u dugim i srećnim vezama.

Buba je sa svojom izabranicom Jasminom čak devet godina, a poznaje je još iz srednjoškolskih dana.

Koliki je Buba romantičar pokazao je i pre nekoliko dana kada je svojoj dragoj čestitao rođendan na divan način, posvetivši joj krajnje emotivnu poruku.

– Moja smeđooka djevojčice, osmijehu mog lica, ljepoto svakog jutra… Hvala ti za svaki trenutak koji smo proveli skupa, za svaki zagrljaj i bezuslovnu podršku. Najbolja si žena na svijetu i najbolji dar od Boga! Danas je tvoj dan… na današnji dan prije 28 godina se rodilo jedno malo, lijepo i dobro stvorenje koje je danas samo nečiji zivot. Ako imam pravo na jednu zelju, onda želim te tu uz sebe zauvijek, da ti glava bude na mom ramenu i da osjetim svaki otkucaj tvog srca. Ti si dokaz da je smisao zivota opipljiv… – napisao je Buba uz Jasmininu fotku na dan njenog rođendana.

MILI JE TREBALO DA SE UBIJE ISPOD ONE KRUŠKE! Buba Koreli NALEPIO pesmu sa Jelenom Karleušom


scandal!instagram