Od 45 takmičara, koliko će ih ući u drugu sezonu Zadruge, njih 15 biće anonimni, mladi pevači i oni će se iz nedelje u nedelju takmičiti u posebnoj emisiji za naklonost publike.

Trend da učesnici muzičkih takmičenja budu samo brojke, a članovi žirija glavne zvezde, od septembra će pokušati da promene čelnici televizije Pink. Prema njihovoj zamisli, budući pevači imaće priliku da pokažu svoj talenat, karakter i kompletan personaliti tako što će boraviti 24 sata u rijalitiju i na taj način sticati popularnost, piše Kurir.

“Prošle godine nismo imali takmičenje Pinkove zvezde jer su svi resursi bili podređeni Zadruzi i smatrali smo da muzičko takmičenje ne bi dobilo dovoljno prostora. Naši gledaoci su tražili da što više prikazujemo Zadrugu i izašli smo im u susret. Pretpostavljamo da će tako biti i u narednoj sezoni, pa smo rešili da spojimo Pinkove zvezde s rijalitijem.

Biće to jedan zanimljiv program za gledaoce, moći će da prate kako izgleda razvoj jedne muzičke zvezde, pripreme za takmičenje i još mnogo toge. Ovo je samo još jedno u nizu iznenađenja koja pripremamo za naše gledaoce”, rekao je izvor s ružičaste televizije, dodajući da će žiri u Pinkovim zvezdama svake nedelje činiti različiti stručnjaci i poznate ličnosti.


scandal!promo