Aleksandra Subotić je iz “Zadruge 2” izašla kao trećeplasirana i bez verenika  Davida Dragojevića koji je u toku njenog odsustva iz rijalitija zbog diskvalifikacije započeo vezu sa Anom Korać

Aleksandra je u toku perioda kada nije bila u rijalitiju, upoznala čoveka koga je po povratku u Zadrugu zvala svojom simpatijom.

On ju je sačekao po izlasku i nastavili su svoju vezu. Iako se hvali time gde sve putuju, Aleksandra nije objavila fotografiju momka jer onnavodno ne želi da se eksponira.

Kako prenose mediji, Aleks će se izgleda udati za novog izabranika, koji se zove Peca.

Aleksandra je sama priznala da je on veoma ljubomoran i da joj brani da nosi provokativne kupaće. On ide toliko daleko da joj brani da nosi i kratke suknje jer ne želi da je drugi muškarci gledaju.

Peca je ljubomoran, pa Aleksandri često govori kako sme da se ponaša i šta treba da obuče. On joj je rekao da može da pobaca sve kupaće koji su joj se uvukli u zadnjicu jer je to neprimereno. Beli kupaći koji je nosila u Zadruzi on želi da spali, jer smatra da je neprimereno da ga nosi dok su zajedno – kaže izvor za Informer.

Doslovce joj je rekao da će joj on kupiti novu garderobu i jednodelne kupaće kostime. Aleksandra je to prihvatila – kaže izvor.


scandalIvan Vučićević