Goca Tržan nalazi se na novom testu roditeljstva, a to je ćerka u tinejdžerskim godinama.

– Lena ne radi ništa strašno, ništa što druge roditelje ne pogađa. Nije željna medijske pažnje. Naprotiv, želi da se skloni i sakrije, i to mi je drago – počela je priču za Kurir pevačica.

Meni je samo škola važna i ne znam o čemu bi u tim godinama s decom trebalo da raspravljamo. Nedavno me je, pošto pevam na trgu u Pirotu za Novu godinu, pitala da li može da pravi žurku kod kuće. Samo sam je pogledala i rekla: “Ne”.

– Da smo mi tu, bilo bi okej da pozove drugare, ali ovako – nikako. Njene drugarice i drugovi dolaze kod nas kad imaju neke “ljubavne probleme”, pa se sa mnom savetuju. Ja sam im kao super da im rešim sve probleme. Trudim se da budem dostupna i tada nisam Goca Tržan, već Lenina mama.

Na kraju razgovora, pevačice je istakla da njena mezimica nije imala problema u školi zbog toga što je ćerka javne ličnosti.

– Nije imala problema, tipa da je neko kinji, ali je imala susret sa tim da joj kažu “tvoja mama je ovakva ili onakva”. Ali to je sasvim normalno, to se dešava i deci koja nemaju poznate roditelje. Prosto, deca, kad se svađaju, ne biraju sredstva i umeju da budu pogana, zla i gruba. Ali Lena se nije žalila – zaključila je Goca.

GOCA TRŽAN IDE TREĆI PUT NA VANTELESNU OPLODNJU: Prolazi kroz TEŠKU BORBU i ima SNAŽNU poruku za sve žene


scandal!printscreen