Iako je u Sjedinjene Američke Države otputovala radno, Kija Kockar koristi svaki slobodan momenat da obiđe glavne atrakcije koje ovaj kontinent nudi.

Pevačica između nastupa obilazi gradove u kojima nastupa, a tokom posete Kaliforniji ostvarila je dugogodišnji san da obiđe destinacije na kojima su snimani njeni omiljeni TV šou-programi.

 

View this post on Instagram

 

#harrypotter

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Kija je uživala u kompleksu “Universal Studio” koji nudi ture posvećene brojnim sitkomima, među kojima se Kockarevoj posebno dopao onaj koji je u znaku animirane serije “Simpsonovi”.

 

View this post on Instagram

 

D’oh

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

Pevačica je, između ostalog, jela čuvene “krasti-burgere” i pila pića u slavnom baru “Kod Moa”, a nije joj promakao ni deo posvećen “Hari Poter” franšizi, kao i seriji “Očajne domaćice”.

Da, ipak, nikad ne propusti priliku da “pecne” bivšeg supruga Slobu Radanovića, pokazala je i kada se fotografisala sa statuom Oskara koji je namenjen “najboljoj supruzi”.

VIP EXKLUZIV JE U PRODAJI! Jezivo UPOZORENJE najpoznatijeg parapsihologa i vidovnjaka Mevludina: DARKO LAZIĆ ĆE DIĆI RUKU NA ANU SEVIĆ! David otvorio dušu:VREME JE DA SE SAZNA ISTINA O ANI I JANJUŠU! (VIDEO)


scandal!printscreen, instagram