Lepa glumica koju je javnost prvi put zapazila u ulozi male Zone, već neko vreme gledamo u seriji “Moja generacija Z” koja se emituje na RTS.

Jana Milosavljević (28) i njen partner, reditelj Filip Gajić (51), prošle godine su postali roditelji dečaka Joakima. Njoj je ovo prvo dete, dok se Filip već ostvario u ulozi oca.

Ovaj umetnički par upoznao se pre tri i po godine na inicijativu muzičara Ramba Amadeusa i ubrzo započeo zajednički život. Na pitanje da li su Filip i ona imali “problema” kako da odluče oko imena sina, Jana je ranije za “Gloriju” rekla:

– Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće.

Kupite SCANDAL! Marko saznao za Luninu bolest! JK ne govori i ne jede – može samo da se spase OVAKO! Ispovest Šabana Šaulića: Goca me je tretirala kao mašinu za pravljenje para! (VIDEO)


scandal!printscreen