Sinoć je Veliki šef orgranizovao žurku, a Luna Đogani je rešila da ostane u krevetu i da je prespava. Iako se Gagi Đogani spemio da krene na žurku, iznenda se posvađao sa ćerkom. Gagi je poručio naslednici da ga bole reči koje ona izgovara.

Zatim joj je poručio da treba što pre da reši problem koji ima sa Markom Miljkovićem. Dok su se Luna i Gagi svađali, Marko je prišao Luni.

NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! Kijina mama ulazi da RASKRINKA Lunu i Anabelu! TRUDNA Miljana i Zola prose pare! Ilda i Goca POBEGLE u Krčedin!

Jovana iznela sve detalje PROPALE veridbe sa Sanjom! Evo ko je kriv!

LJUBAVNA PRIČA Anastasije Ražnatović

– Tu smo gde smo i ovde nas je četvoro. Tvoje raspoloženje utiče na nas – rekao je Gagi, Luni.

– Ne mogu da se osećam loše? – rekla je Luna.

– Ti ne znaš šta pričaš. Ti okrivljuješ sve nas. Nemoj da me praviš budalom. To je ružno što pričaš. To više ne mogu da slušam, Luna. Idi reši to sa njim, završavaj priču. Ti moraš da paziš šta ti pričaš. Ne možemo svi da budemo krivi zbog tvog stanja. Tebi je najbitniji Marko ovde i sa njim treba da rešiš problem – govorio je Gagi.

– Ja sa njim nemam problem. Da, imam problem kada se mama i on svađaju. Ja tebe ne krivim. Ti si sinoć bio sa mnom sve vreme. Ti si se pronašao. Na mene se dosta ljudi dere, treba samo neko da me zagrli i ćuti. Izvini, da li mi opraštaš? – izjavila je Luna.

– Ne opraštam ti. Boli tebe d*pe za sve nas. Ti si fenomenalna – pričao je Gagi.

– Dobro, ko je sledeći? Dobro, bila sam ljubavnica i šta je problem? Loša sam ćerka, loša sam devojka, odvratna sam i lepo me se svi odreknite… Ne znam šta da vam kažem – rekla je Luna.

– Nema to veze sa tom pričom – rekao je Gagi.


ScandalYoutube Printscreen