Voditelj Ognjen Amidžić proslavio je desetu sezonu  popularne emisije ”Amidži šou” završena je.

Ova cela sezona je bila fantastična i bilo je puno gledanih emisija. Ostala mi je želja da sa još neke sportiste dovedem u emisiju u narednoj sezoni. Na primer, voleo bih Nemanju Matića da ugostim, ponovo Kolarova, Sergeja Milinkovića isto – rekao je Ognjen.

Radimo na novinama. Pravimo novi studio, biće nova scenografija, ubacićemo malo i gledaoce uz scenografiju. Nazvaćemo ga ”Moderni kafe”, tako da biće svašta nešto novo, kao i novi sadržaj.

Amidžić je prokomentarisao i Zadrugu.

Uopšte nisam imao favorita u ”Zadruzi”. Od početka sam se postavio isto prema svima, tako da ne mogu nikog da izdvojim. Svako ima i dobre i loše strane. O ljubavnom trouglu koji je obeležio prvu sezonu ”Zadruge” imam isto mišljenje kao i na početku. To je jedna čudna priča koja je od početka bila specifična, a tu je Sloba bio taj koji je držao ključeve u svojim rukama. Niko tu nije čist i niko nije svetac, ni svetica. Svako tu ima putera na glavi – rekao je Ognjen i dodao:

Kija je zasluženo odnela pobedu čim su toliki ljudi glasali za nju. Iskreno, nisam očekivao javno pomirenje Kije i Slobe u mojoj emisiji.

 


ScandalIvan Vučićević