Na domaćoj estradi ranijih godina pojavile su se mnoge pevačice koje nisu imale sreće da opstanu i ostanu deo zvezdanog neba. Iako su ulagale ozbiljen pare u svoje albume, fotke i spotove, nestale su kroz neko vreme kao da nikada nisu ni bile deo estrade.

Lepa Đorđević se na muzičkoj sceni pojavila 2005. godine i u moru obrada i kič pesama, razgalila je publiku pravim dvojkama. Vrtela se na “Grandu”, a onda je izdala još nekoliko pesama za “Gold” produkciju odakle joj se gubi svaki trag.

Samira Grbović poznatija kao Sani je rasna crnka koja se na estradi pojavila devedesetih. Vrhunac slave doživela je u “Grand” produkciji za koju je izdala nekoliko albuma. Upala je u finansijske dugove i povukla se sa scene.

Danijela Nela Bijanić prsima je prokrčila svoje mesto na estradi devedesetih godina. Harala je po prestoničkim kafanama. Pesme ”Žena lavica” bila veliki hit dvehiljaditih, a onda je Nela počela da izdaje albume za manje izdavače što je uzrokovalo krah njene muzičke karijere.

Biljana Mecinger Bina poznata po pesmi ”Volim srebro volim zlato” zasijala je na sceni “Granda” dvehiljaditih. Saša Popović je u njoj video veliki potencijal, ali ona se nakon dva albuma udala i pobegla za Australiju.

Marija Mara Stojadinović prvo je bila pevačica folk benda ”Nemoguće vruće” a onda je za “Grand” izdala odličan album. Nju je do kraha karijere dovelo to što se slikala gola za ratne tabloide. Saša Popović ju je zabranio na “Grandu” i od tada joj se gubi svaki trag. Živi u Čikagu gde je udata za Afroamerikanca.