O svađi Maje Marinković i Stefana Karića dugo se pisalo i pričalo, a sada je njegov otac Osman odlučio da progovori o tome.

Podsetimo, Marinkovićeva je obelodanila pred svima u rijalitiju “Zadruga 3” da se dopisivala sa Karićem, te da je upravo ona bila uzrok njegovog raskida sa misicom Dijanom Milojković.

Osman je istakao da je Maju upoznao na proslavi rođendana Aleksandre Subotić, te da tada nije ni slutio da će upravo ona zariti nož u leđa njegovom sinu.

– Ostavila je poruke sa Stefanom nekom ko će ih odmah po njenom ulasku objaviti, što znači da je odmah zaigrala igru u rijalitiju. Stefan je za te poruke odmah i priznao, a da ga o tome još niko nije ni pitao, jedina Majina laž na koju je stavila akcenat je što je slagala da su poruke pisane u vreme kada je Stefan bio sa Dijanom i da je ustvari ona uzrok njihovog raskida. Znam da Maja laže, znam i stvarnu istinu tog raskida jer sam prisustvovao svađi Stefana i Dijane, znam da ništa od navedenih razloga nije istina, samo ja znam istinu pored Stefana, ali ću je zadržati za sebe – izjavio je Karić za Star.

– Ne kažem da ne postoje prepiske za poziv na Zlatibor. Mnoge devojke poput Maje su išle na razne destinacije sa Stefanom, bile su sa njim koliko je i trajao vikend na Zlatiboru. To se zove vikend šema!

OSMAN KARIĆ KUPUJE STAN IVI I STEFANU: Jedva čeka da se UZMU, i dobije UNUKE! Ne smeta mu priča da je PROSTITUTKA!


scandal!printscreen