Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Luna Đogani ne izlazi iz svog stana od kada je napustila rijaliti! Rešila je da se povuče i da u miru sačeka finale!

TEŠKO ĆE JOJ OPROSTITI!

Međutim, kako nam otkrivaju njene komšije, Luna nikada nije sama i uvek je neko posećuje! Da sve bude gore, odmah su se pojavili i njeni neprijatelji koji joj žele zlo, pa planiraju da Marka natruju kada izađe kako je Luna noći provodila sa drugim frajerima, te da mu je bila neverna!

„Od kada je izašla iz Zadruge, Lunu viđamo samo ujutru kada izađe na kratko do prodavnice. Ne ide nigde uveče, ali uvek je neko kod nje”, započinje Lunina komšinica za SCANDAL! i dodaje:

„Srele smo se pre neko jutro u prolazu i vidim da je fino raspoložena. Kaže da je srećna jer su joj pesme baš bile slušane dok nije bila tu. Hoće da se fokusira na karijeru. Znam da joj redovno dolazi brat Adam, tetka Nađa, onaj njen drug Savo i Pavle… I Nina je s njom stalno, prave joj svi društvo i gledaju zajedno Zadrugu”, objašnjava komšinica za SCANDAL! i dodaje:

„Međutim, bojim se da joj opet spremaju spletku. Ima ona koliko hoćete neprijatelja, mnogo su ljudi zlobni! Čula sam da planiraju da je otkucaju kod Marka, čim on izađe, kako je menjala muškarce svake noći i da su kao mnogi dolazili kod nje! Hoće da ga ubede da ga je varala! Ma strašno mi je to više, ne znam šta im je ta devojka kriva. Prošla je pakao, a nikoga nije ugrozila, šta više hoće od nje?! Doduše, raduje me jer vidim da konačno ima odličan odnos sa Markom, a nije u problemima ni sa Anabelom i Gagijem. To je ipak najvažnije, jer kad nema te probleme, može na miru i da se odmori, a onda i da prione na posao. I treba da bude uspešna pevačica, ima ona u sebi taj, kako vi to kažete, X faktor, pa je šteta da ga ne iskoristi. I nadam se da Marko neće nasesti na te lažne dojave o prevarama jer kod Lune zaista dolaze samo prijatelji i rodbina. Baš je i meni rekla da će dati sve od sebe da dokaže Marku da ga voli više od sebe i da želi sa njim da ostane celog života”, završava komšinica.

Novi SCANDAL! OTKRIVA KOGA LUNA DOVODI U STAN I ZAŠTO STREPI OD SUSRETA SA MARKOM! Džehverovići na meti Albanaca! (VIDEO)


MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!