Mina Vrbaški navodno nikako ne može da prihvati odbijanje Vladimira Tomovića, te je sada skovala “pakleni plan” da ga pridobije!

Mina je navodno pre odnosa sa Vladimirom izbušila prezervative kako bi ostala u drugom stanju.

Naime, starleta je već godinama luda za Vladimirom, gledala ga je u njegovim ranijim rijaliti poduhvatima i uvek je svojim drugaricama pričala kako je on muškarac za koga bi se odmah udala kada bi joj se pružila šansa.

– Mina je namazana svim bojama, što bi rekao naš narod. Ona ne preza ni od čega radi ostvarivanja svojih ciljeva. Ona je počela da se bavi prostitucijom jer je umislila da će tako naći bogatog šeika i zauvek se rešiti skromnog života. Ipak, realnost je bila nešto drugo od onoga što je ona zamislila. Nakon priznanja da je opsluživala muškarca za novac nijedan normalan neće da čuje za nju. Mina je zato zacrtala da će bebu napraviti u rijalitiju i da će tako rešiti svoje probleme. Idealan materijal za oca njenog deteta po njenom mišljenju je Vladimir Tomović, na koga se Mina loži godinama – rekao je izvor blizak Vrbaški za “Srpski Telegraf”.

Kako izvor blizak produkciji navodi, Mina je odlučila da nasamari Vladimira te je probušila prezervativ pre odnosa.

– Vladimir je od Drveta mudrosti tražio prezervative jer je znao da će te večeri odvesti Minu u krevet, ali nije ni slutio da je ona već imala plan da mu ih probuši. Mina nikome nije rekla reč o ovome jer se bojala da će je narod osuditi, a ako slučajno zatrudni, kao Miljana Kulić, onda će je svi sažaljevati – naveo je pomenuti izvor.

 

TOMOVIĆ SAVETUJE KARIĆA DA NE BUDE SA IVOM, A MINA? Kako možeš da je gledaš sa takvom PROŠLOŠĆU?


scandal!printscreen