Intrigrantni učesnik nekoliko sezona zabavno-humorističkog programa Parovi, Ivan Marinković, gotovo da nijednim svojim postupkom ne ostavlja fanove ravnodušnim.

Najveću pažnju javnosti takmičar je privukao kada je napravio dete cimerki iz prethodnog rijalitija, Miljani Kulić, nakon čega su dobili sina Željka.

Marinković sinoć našao na poligrafskom ispitivanju, na kojem su mu postavljenja brojna pitanja koja intrigiraju mnogobrojnu publiku Parova, a jedno naročito:

– Da li je istina da si se pokajao zbog veze sa Miljanom? – glasilo je pitanje na poligrafu, a učesnik je odgovorio:

– DA! Istina je pokajao sam se što sam uopšte bilo šta uradio, na kraju krajeva šta je tu je… Veze sa Miljanom se kajem, izuzimajući to što se dete dogodilo, to se ne kajem niti želim da kažem da je to vredno kajanja, daleko od toga naprotiv… Žalim što sam dotakao tu osobu… – odgovorio je Marinković i ostavio sve bez teksta.

Da li je istina da voliš više ćerku nego sina?

– DA! Apsolutno više volim ćerku i neću pričati zašto je to tako… Ja prema tom detetu za koje još nije utvrđeno da je moje, koje je upisano kao N N otac to jest ja, trenutno osim toga kao potencijalnog oca i onoga što se dešavalo ovde ne mogu ni blizu da imam osećanja kao što imam prema svojoj Leni i ne znam šta bih više mogao da kažem na tu temu.

KOJA BLAMČINA! Ivan Marinković u kvizu znanja nije znao pitanje IZ OSNOVNE ŠKOLE!


scandal!printscreen