Anabela Atijas i njena najstarija ćerka Luna Đogani kriju strašnu tajnu! Kako VIP Exkluziv saznaje, njih dve su telepatski povezane, ali u tolikoj meri da to obe može i zdravlja da ih košta! Prema rečima izvora koji je upućen u sve, Anabela čak oseća i kada Lunu samo malo zaboli glava ili stomak, a da ne govorimo kada je nešto ozbiljnije u pitanju! Isto važi i za Lunu, i ona uvek zna kada joj je mama loše!

Dušica Jakovljević doživela SAOBRAĆAJKU! Jeziva ispovest voditeljke: “Tresla sam se, osetila sam udarac!”

Oglasila se Marija Šerifović iz KARANTINA! Ovo više ne može da RADI!

“Luna više neće biti naš gost!” Nakon što je optužila klub da joj je nešto stavio u miksetu, oglasio se vlasnik!

–  Sva deca su povezana s roditeljima na neki specifičan način, posebno s majkama, ali kad je reč o Anabeli i Luni to je bar tri puta jače i intenzivnije – započinje izvor i dodaje:

–  Dok je Luna bila u rijalitiju, Anabela je bukvalno u svakom trenutku mogla da oseti kako je Luna. Da li je nešto boli, kako se oseća psihički i emotivno, da li je fizički sve u redu s njom. To nije bilo normalno koliko je sve vreme bila potresena, to je koštalo i zdravlja i živaca – objašnjava naš izvor i nastavlja:

–  A da sve bude još čudnije, i Luna ima iste osećaje za majku! Sva se uznemiri kad Anabeli nije dobro ili kada ima neki problem. Ona nije htela da uznemirava Lunu dok je s Andrejem imala probleme pred razvod, ali je Luni nešto iznutra govorilo da je mnogo toga muči i da ima ozbiljne probleme. Koliko god je to za njih dve dobro jer su uvek tu jedna za drugu, toliko je i pogubno jer svaki manji stres jedne, ugrožava onu drugu. Bukvalno se prožimaju na svim nivoima, ali to ih obe košta nerava i psihičkog zdravlja. Čak su se i psihijatruOt žalile zbog toga jer nikad nisu opuštene ni mirne ako nisu jedna pored druge, ali im ni on nije pomogao.


ScandalIvan Vućićević