Luna Đogani je juče proslavila rođendan, a Veliki šef joj je priredio žurku za pamćenje. Ovim povodom oglasila i njena ljuta suparnica, Kristina Kija Kockar, koja joj je čestitala rođendan.

– Jao, da, Osmi mart, to joj je rođendan. Pa, srećan joj rođendan, šta da kažem, to me stvarno ne zanima u tom smislu – rekla je Kija.

Kupite SCANDAL! Zaratile žena i majka Novaka Đokovića: JELENA DOSTA JE, NE UNIŠTAVAJ MI DETE! Ovo je ISTINA O DUŠKOVOJ LJUBAVNICI! Marko i Jelena će UNIŠTITI LUNU! (VIDEO)

Dara Bubamara raspalila maštu muškarcima! Šetala po hrvatskom primorju bez brushaltera – Instagram gori! (FOTO)

POKLEKAO! Miljana uspela da odvuče Zolu u krevet, ali nije očekivala OVO! (VIDEO)

Potom se osvrnula na njenu nekadašnju drugaricu Anu Korać. Otvoreno je govorila zašto je Anu nazvala malinarkom.

– Pa, rekla sam to – ona bere maline, malinarka je. Ja sam bila stjuardesa, šankerica, kačila sam garderobu – jesam, prala prozore na pumpama, radim sad kao pevačica, pa može neko da me prozove. Ona je maline brala, zar ne? – objasnila je Kockareva.

Osvrnula se i na svoje žiriranje na “Zadrugoviziji” gde nije želela da komentariše ni Anu, ali ni Taru Simov koja je sa njom nastupila, što ju je tada veoma povredilo.

– Bilo mi je žao… Ja tu devojku nisam komentarisala u tom smislu, nisam dala nikakav komentar i ona se naljutila što sam dala Mateji, a Edi nisam, kao zašto tako nisam razdvojila situaciju… Problem je što je taj Mateja mali meni nebitan, ali bio je dobar na Zadrugoviziji, ali ona nije. Bolje da joj nisam uputila komentar u vezi njenog pevanja, a ovo je više bilo upućeno Ani, pa kontam da imaju iste afinitete. Bila sam i ja nekad drugarica sa njom, Bože me oprosti, ali to je bilo u rijalitiju – zaključila je Kija za Pink.rs


ScandalInstagram Printcreen