Tokom jučerašnjeg dana Miki Đuričić je u Beloj kući proslavio svoj 42. rođendan koji je bio propraćen punom trpezarijom i mnoštovom poklona.

Kako je hrane ostalo da se svi zadrugari mogu i danas počastiti, Dorotea Jovanović je odvojila veliku porciju hrane rekavši da je to izvojila za nekolicinu zadrugara.

Miki je imao uslov kada je u pitanju njegova hrana, a to je da se ne sakriva ista po štekovima, te je ovaj Dorotein gest Miki pogrešno protumačio i iskritikovao je. Jovanovićeva je zbog ovoga povela razgovor sa Jovanom Tomić Matorom i raspakala se.

– Ti i Miki ste preterali. Baš ste bezobrazni. I ti i Miki ste zadrti. Prvo ja tu hranu nisam uzela za sebe nego za druge. Kako vas nije sramota da nabeđujete za hranu i da sumnjate. Stvarno sramota! – govorila je plačljivim glasom Dorotea.

Nakon toga, ušla je i u verbalni sukob sa Mikijem koji ju je izveo iz takta, pa je bacila flašu i gurnula sto koji se našao ispred nje.

– Ja nisam rekao da ti vratiš tu hranu. Ja sam rekao da se moja hrana ne drži iza kreveta – pričao je Miki.

– Neko je rekao da može da se odvoji hrana. Sve što sam odvojila za sebe, ja sam podelila sa drugima. Marš od mene svi – vrištala je Dorotea.

NOVI GEJ PAR U “ZADRUZI” Strasno se ljubile, pa završile pod jorganom


scandal!printscreen