U toku jučerašnjeg dana objavljena je vest o razvodu Nedeljka Bajića Baje, kao i činjenica da je folk pevač uspeo rastanak sa izvesnom manekenkom Ivanom da sakrije od očiju javnosti čitavih godinu dana.

Upravo zbog svih ovih dešavanja javilo se interesovanje i za Anicu Milenković, pevačicu sa kojom je Baja bio u emotivnoj vezi u drugoj polovini 90-ih godina prošlog veka, te je sa njom konstantno gostovao po TV emisijama.

Ipak, do braka koji su svi očekivali nije došlo, a par nije javno govorio jedno o drugom sve do 2015. godine kada je Anica obelodanila da je bivši partner navodno minira u poslu.

– Ne mogu da razmem pevače koji prijavljuju kolege na Jutjubu zbog autorskih prava, a da ista nemaju. Presma “Svadba će da bude”, koju je Nedeljko Bajić pevao na mom albumu, koju sam ja platila a Bajić pevao i koja je njemu u to vreme bila karta za emisije na televiziji “Pink”. Isti taj Baja, ili njegov tim, prijavili su Jutjubu pesmu koja je odmah skinuta zbog povrede autorskih prava. Stvarno ne znam kakva prava on ima! Možda su se malo zaigrali, pa pomislili da mogu sve – ljutito je tada izjavila Milenkovićeva, kako prenosi Kurir.

NEDELJKO BAJIĆ BAJA KRIJE DA SE RAZVEO: Pevač stavio tačku na brak s 19 godina mlađom manekenkom!


scandal!printscreen