Pevačica Bojana Stamenov, koja nas je pre nekoliko godina predstavljala na “Evroviziji”, progovorila je o svojoj kilaži.

Bojana se požalila da ne samo da ne može da pronađe odeću i obuću za svoju građu, već da zbog “svoje veličine” ne može da leti avionom, niti da uživa u izlasku sa prijateljima.

Postoji najstrašnija diskriminacija debelih ljudi. U kafićima ciljano stavljaju stolice sa naslonima za ruke. Šta hoće, da im sede samo zgodne ribe, a mi lepe i pametne nemamo pravo da pijemo kafu?! Da ne pričam o avionima. Naprave uska sedišta, nit može da sedne dugačak, nit debeo čovek– napisala je Bojana, a ondaje objasnila šta joj ipak najteže pada.

 

View this post on Instagram

 

Last night!Sooo much fun!!!#toy @nettabarzi 😚😚😚#beovizija2019 @zabavniprogramrts @rts_predstavlja @eurovisionserbia_official

A post shared by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official) on

Debele žene imaju problem da nađu najgluplji brushalter, verovali ili ne! Ako si debeo, sine, ne možeš da se oblačiš po poslednjoj modi jer sve što je za punije dame stiže iz Turske, pa izgledaš kao neudata baba-tetka koju cela familija žali. Ne mogu da nađem ni adekvatne cipele na štiklu, koje bih rado nosila. Za debele ljude, cipele treba da budu malo kvalitetnije, treba da budu ojačane, a ja hoću i da su stilski nafurane. Zašto Manolo Blanik, na primer, ne bi napravio cipelu koju mogu ja da obujem?-  zapitala se Bojana u videu koji je objavila na Fejsbuku