Da su “Pinkove zvezdice” i “Pinkove zvezde” pronašle put do gledalaca u celom regionu pokazuje i činjenica da je hrvatska televizija RTL otkupila licencu za ove šou programe od Pink Media Grupe.
Kako je kompanija Pink već sarađivala sa ovom hrvatskom kućom do nove saradnje je došlo na obostrano zadovoljstvo a uspeh Pinkovih zvezda u celom region je sada dobio i hrvatskog naslednika.

Nakon uspešne dve sezone “Zvjezdica” došlo je vreme da u Hrvastkoj krene potraga za talentovanim pevačima u “Zvjezdama”. Više od hiljadu talentovanih pevačkih nada širom Hrvatske prijavilo se za novi muzički šou “Zvjezde”, gde će pred članovima žirija, koji su izuzetno cenjeni profesionalci u muzičkoj industriji, pokazati šta znaju i umeju.

U petočlanom žiriju našli su se vrsni umetnici i muzički znalci – Maja Bajamić, Mirela Priselac Remi, pevačica hrvatske rep grupe “Elemental”, zatim Goran Lisica Fox, Masimo Savić, kao i regionalna pop zvezda Toni Cetinski.

Žiri ima veoma važan zadatak pred sobom – da pronađu pevačku zvezdu među mnogobrojnim kandidatima, jer samo jedan od njih će biti pobednik i osvojiti vrednu nagradu.

Osim što će odlučivati o tome koji kandidati zaslužuju prolazak u sledeći krug, članovi žirija će, kao neko ko je već duži period na javnoj sceni, kandidatima davati savete, svu pomoć i ohrabrenje.

Muzičko putovanje je već počelo, a prva sezona “Zvjezda” snima se u Pinkovom filmskom studiju u Šimanovcima, gde se snima i najpopularnije takmičenje u regionu “Pinkove zvezde”.
Priliku da vas vodi kroz ovu muzičku avanturu dobila je voditeljka Antonija Blaće, kojoj je muzika velika strast.

“Svaka emisija u kojoj na bilo koji način pomažemo u ispunjenju snova i želja je jedna divna priča. Velika je čast stati na pozornicu pred ovoliko različit i veoma stručan žiri, koji će kandidate i te kako motivisati da se pokažu u najboljem svetlu”, izjavila je Antonija i dodala da je potraga za novom hrvatskom pevačkom zvezdom već počela.

Kako će izgledati ovo muzičko putovanje, kao i kako će se dobro poznate zvezde snaći u ulozi žirija, saznaćete u muzičkom takmičenju “Zvjezde”, koje uskoro počinje sa emitovanjem na hrvatskoj televiziji RTL.


scandal.rspromo