Članice grupe “Hurricane” su preko noći postale najveći muzički hit u našoj zemlji, a to im je pošlo za rukom uz pomoć svega dve pesme – “Favorito” i “Avantura”.

Osim neospornog talenta, pevačice ovog sastava odlikuje i zapanjujuća lepota, a na sve to se odlično uklapaju, te njihovi intervjui vrcaju od pozitivne energije.

– Naš menadžer je došao na ideju da osnuje grupu. Napravio je audiciju u Beogradu, a bilo je tu i internih kontakata vezanih za to ko može da isprati celu ovu priču, nebitno da li se pojavio na kastingu ili ne, i, eto, došli smo do ovog izbora – otkrila je za Alo.rs Ivana Nikolić.

– Sanja (prim.aut. Vučić) i ja smo se znale od ranije jer imamo isto društvo, tačnije nekoliko zajedničkih drugarica. Baš ona me je i preporučila. Hvala joj na tome – nadovezala se Ksenija Knežević.

– Nama je načelno plan bio da radimo na engleskom jeziku za inostrano tržište. Onda smo u jednom momentu stale i zaključile da prvo treba da postanemo “velike” u svom “selu”, pa da onda idemo u drugi grad – dodala je uz osmeh Sanja, podvlačeći da svakako imaju u planu da ostvare i taj san.

VIP EXKLUZIV JE U PRODAJI! Tajni plan Severine i Milana OVO JE NOVA UCENA! Lazićeva Marina napala Anu Sević: MARŠ IZ NAŠEG STANA! Osman Karić: NE VERUJEM DA IVA NIJE IMALA SEKS SA STARIJIM GOSPODINOM!


scandal!instagram