Folk pevač Željko Šašić je prošle godine bio član žirija “Zvezde Granda” umesto Zorice Brunclik. Kako kaže, pevači koji izađu iz tog takmičenja samo su talentovani i nemaju ništa više.

– Oni su kao mašine, a Grand je takva mašinerija da samo štancuje pevače. Po mom mišljenju odlična pevačica je Nevena Božovič i takvih muzičkih kvaliteta nam je potrebno. Stalno joj pričam da treba više da snima i radi. U nju se uzdam, ima fenomenalan glas. Mali Darko Lazić odlično peva, ali, eto vidite u kom je pravcu je krenuo – kaže Šašić za “Alo”.

On nije preskočio i da prokomentariše novopečene pevače koji su se proslavili u rijalitiju.

– Rijaliti mašinerija je uzela maha, a rijaliti zvezde su preko noći postale popularne, a to onda ima rok trajanja, ta instant slava. Vreme će pokazati ako grešim. Čuo sam da je Stoja snimila duet sa rijaliti pobednicom Kijom Kockar. Ne znam zašto je to uradila…Ali čuo sam da Kiju vole žene, pa je moguće Stoja s njom zbog toga napravila pesmu – kaže Željko i dodaje da ne zna kako “ta mala peva ali da bi prihvatio kada bi ponudila duet, radi štosa, da vrati karijeru”.

“Možda je sada red na njega!” Kija nemilosrdno prokomentarisala to što je Slobi stigla “umrlica”!


scandal!Ivan Vučićević