Novo 833.izdanje zabavno-heodnističke TV emisije „Pod sjajem zvezda“, ujedno je i slavljanička rođendanska emisija autora Draška Aćimovića,koji je stigao do 65.godine. U najboemskijoj kafani „Stara trešnja“,čak je i vlasnik,kulinarski i ugostiteljski as Zoran Milovanović,pokazao svoje vokalne kvalitete u pesmi „Ko to kaže,ko to laže“!

Naš najuspešniji i najpopularniji bioterapeut dr Jovan Tasić,pormovisao je svoju kultnu knjigu „Otpisani ponovo hodaju“,koja je izdata i na arapskom jeziku.Čak su u Makeodniji u Tikvešu proizveli belo vino „Dr Tasić“,koji je zadovljno rekao:

-Moju knjigu godinama delim pacijentima i više hiljada primeraka otišlo je u humanitarne svrhe. Ove godine je zvanično profesija bioenergetičar postala zanimanje.Time je konačno bioenergija priznata kao oficijelna medicina,iako već vekovima leči i pomaže –svidelo se to „ljudima u belom“ ili ne.

Uz domaću rakiju i vina gazde Zokija, o politici su šeretski raspravljali as advokature i eks sudija Goran Petronijević, i kontorverzni političar Siniša Vučinić, i zvanično najpoznatiji politički Kazanova – Don Žuan, lider NVO Ruska inicijativa i aktivista SNS.

Sjajnu priču o značaju posta za zdravlje i pravoslavlje ,kazivao je od ove emisije stalni gost emisije Aleksandar Jevtić, profesor Bogoslovije Sveti Sava.

Predstavili su se u pravomaovm svetlu instrumentalnom muzikom – vrhunska pijanistkinja Tanja Olujić (eks političarka i članica srpskog parlamenta) i njena koleginica pijanistkinja Jasmina Janković , profesorka klavira.

Jagodinski advokat Saša Mrkalj, predstavio se kao virtouz harmoniike i solista folka.

Pravi koncert pop-folka izveli su:bard folka Boro Drljača,pijanista i vokalni solista Miloš Vuković , šoumenski trio Srđana Ivkovića.

Ulepšali su goste u emisiju i rođendana, prijatlelji bračni par lekara sa VMA – dr Maja i dr Dragomir Pavlović, i moj drugar-prijatelj od prvog osnovne, najbolji beogradski taksista Safeti Buraiz poznatiji kao Buki.

 


scandal!promo